KARE KARE ÇİÇEKLİ LİF MODELİN DETAY YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik kare kare motif görünümlü lif model çalışması hazırladım.

Rose rengi ile beyaz yeşil olmak üzere renklerle uyumlu olan da güzel lif modelinin nasıl yapıldığı sorusuna gelince videoyu paylaştım.

Yapılış anlatımı okula video izleyerek İster de çok kolay yapacağımızı düşünüyorum renklerin geçişleri ve renklerini uyumunun çok önemli olduğunu her zaman bahsederim.

Lif modelleri yapılışında fıstık Yıldız ile çalışıldığını fakat renklerin geçişlerinde Belek uyumlarının dikkate alınarak üzerinde bu güzel lif modelleri bu şekilde dikkat ederseniz çok daha güzel çok daha değişik Birlik çalışması yapabilirsiniz.

Arkadaşlar yine fikir edinmek adına lif modellerine bakmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek birçok lif modellerini bulabilir ve birçok modelde fikir edinebilirsiniz.

Herkesin yapılış şekli farklı olduğuna gece olarak Sizlerde teknikleri öğrenmek adına videoları sonuna kadar İzleyip ve hem görsele bakıp hem de renk geçişlerini dikkat ederek birçok değişik teknik elde edebilirsiniz Çünkü herkesin el tutuşu farklı olduğunu ve el becerisi farklı olduğunu biliyoruz.

Yine değişik modeller ve değişik tasarımlardan fikirdar olmak isterseniz ve Sizler ilk modelleri Biz görelim isterseniz sayfama üye veya takibi bırakmayın.

Güzel modeli yapılışını tarifini izleyerek yapacağınızı önererek Umarım bu güzel modeli de benim Sizlerde yapacaksınız yapmak isteyen tüm örgüsü erenlerden yorumlarınızı bekler kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.