MOTİF MOTİF RENKLİ LİF MODELİN TAM DETAY ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel motif motif işlenen lif modelinin yapılışı şekli olan Tüm detayları ile sizlere sunmak istedim.
Motif motif işlenen bu güzel lif modelini Umarım Sizler de
beğeneceksiniz beğenip yapmak istediğinizde video anlatımını sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar her zaman ilk çalışmaları birbirine benzediğini Sizlerde biliyorsunuz bakan Ben video anlatımını izleyin dememin sebebi renklerin geçişleri ve renklerin farklı kullanma tekniklerini Sizlerde değişikliği görmeniz ve yapmanıza Yardımcı olacağını düşündüğüm için videoyu sonuna kadar izlemenizi öneririm.

Yeni ve değişik lif modeller için sayfamı ziyaret etmenizi tevsiye ederim en güzel en yeni lif modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel motif motif işlenen lif modeli hem yapılış olarak hemde motif birleştirmeyi sizlere video anlatımla sundum sizlere her ne kadar tarif versem de karışık olarak bulacağınızı düşünerek bu güzel modeli video izleyerek daha kolay yapabilirsiniz.

Evde vakit geçirmek veya sipariş olarak örgü yapanlar için çok güzel bir model olduğunu düşünüyorum çünkü eğer bu güzel model için ipin,iz yoksa salgın nedeni ile dışarıya çıkamıyor iseniz modeli kendi sayfanıza sabitleyip modeliniz elinizde bulunsun derim çünkü evde kalmak çok zor olsa gerek biz bayanlar için bir terapi olarak örgü yapılırsa sitres  azalır diye düşünüyorum bende bir örgü el işleri seven olarak her zaman bir terapi olarak bulurum sıkıldığımda kafamı dağıttığımı düşünerek sizlere de örgü yapmanızı tavsiye ederim.

Evet arkadaşlar bu güzel modelin sonuna geldik ve yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin izleyerek yapacak olanlara da iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.