ÇOK SİPARİŞ ALACAK YUVARLAK LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine yeni çok güzel gülü lif modeli hazırladım yapılışına gelince sayfamın sonunda tam detay olarak anlatımlı video paylaştım izlediğinizde sizlere çok kolay çalışmanız olacaktır

Sizlere nasıl yapılır kaç no tığ kullandı dye düşünmeyin pembe hanım izlediğinizde hangi tığ kullanmalıyız sorunuza cevap verdiğini düşünüyorum ip alırken tığ kullanarak deneyip yani hangi no ile rahat çalıştığınızı bulun ve o no yu almanızı öneririm

ipler zaten her zaman aynı lif ipi olmalı renklerin önemli olduğunu her örgü de bahsederim evet renklerin uyumu örneğinizi dikkat çekmesine yardımcı olur renkler güzel olunca modeli daha güzel gösterir.

Arkadaşlar evet bu güzel model nasıl yapılır sorunuza cevabım video izleyerek daha rahat anlaşılır olacağını düşünerek tarif vermek istemedim tabi ki yapamadığınız takıldığınız bir nokta olursa yorumlardan belirtip sizlere geri dönüp yardımcı olurum.

Yeni öğrenenler için de bu model karışık veya zor olduğunu düşünürseniz yapmak isterseniz sayfamda kolay modellerden de paylaştım yapılışında video izleyerek sizlerde kolayca çalışabilirsiniz .

Malum evde kal deyip salgın hastalıktan dolayı ev deyiz ve sıkılıp bir şey yapmak için en güzel eğlence örgü olmalı terapi gibi örnek çıkar örgü yap bitti derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayız gerçekten bu güzel modeller bizlere moral oluyor diye düşünüyorum .

Evet sayfanın sonuna geldim sizleri bu güzel modelle bırakarak tüm örmek isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.