ORMAN SARMAŞIĞI AJURLU ÖRGÜ YELEK ÖRNEĞİN DETAY ANLATIMI



orgutarifleri

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel orman sarmaşığı olan ajurlu saç örgü modeli yelek örneğinin Detay anlatımını hazırladım.

Görseli harika olan bayan yelek modellerinde kullanabileceğiniz ve çeyizler için ideal olduğunu düşündüm bu güzel modeli sizlere yapılış anlatımına yaparak paylaştım.

Umarım diğer modellerde olduğu gibi bu Modelini de beğenip yapacaksınız tarif olarak sizlere Detay Anlatımı yapmadım Sadece bu modeli yapılış tekniğini öğrenmek için videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

Her zaman bahsettiğim gibi her ne kadar sizlere tarif olarak belirten de yapılış anlatımını izlemek görsele bakarak ve el şekline hareketini değerlendirerek yapmak daha da kolay olacağını düşündüğüm için en mantıklı yolu videoyu sonuna kadar izlemektir.

Sayfamda ve kanalında buna benzer birçok örgü modeli paylaştım Fakat bunun bir farkı orman sarmaşığı görünümlü saç örgü benzerliği ve ajurlu olması benim dikkatimi çektiği için sizlere de bu örnekle ilgili fikir edinmenizi istedim.

Diğer modelleri benzetip bu modelden fikir edindik deyip bırakmayın Eğer içeriğini izlediğinizde farklı olduğunu göreceksiniz

Bu modeli nerede ve nasıl kullanırız sorunuza gelince diğer modellerde olduğu gibi tabii ki Bu modelde her yerde kullanabiliriz yelek hırka bluz çalışmalarda kullanabiliriz.

Bebek örgülerde kullanmak için ince ip kullanarak ve örneğimiz daha da küçük daha çıtı pıtı görünmesine sebep olacaktır Ve bebekler için çocuklar için de kullanabileceğimiz çok güzel bir örgü modeli olduğunu düşünüyorum.

Bu modelinde Sonuna Geldik arkadaşlar videoyu izlemenizi tavsiye ederim yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin izleyerek yapacak olan arkadaşlarıma da iyi seyirler Dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.