BİR YUMAKLA 4 LİF YAPABİLECEĞİNİZ GÜZEL BİR LİF ÇALIŞMASINI SUNDUM



Sevgili örgü bugün sizlere çok güzel ve çok kolay olan bir modeli yapılışından bahsetmek istiyorum.

1 yumakla 4 veya 5 adet lif yapabileceğiniz hem az iten hem gösterişli bir lif yapmayı isterseniz sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz.

Yapılışına gelince ve nasıl yapıldığı ile ilgili soracak olursanız tarif olarak video izlemenizi tavsiye ederim.

Hem görseli hem yapılış tekniğini daha kolay çalışmanız adına her zaman bahsettiğim gibi videoyu paylaştım Ve sonuna kadar izlemenizi öneriyorum.

Bu güzel modeli lif çalışmasını Umarım beğeneceksiniz ve yine değişik modellerle fikir edinmek isterseniz Sayfama ve kanalım olan orgu tariflerini takip ederek birçok yeni ve değişik modellerden haberdar olursunuz Sizlerde örnek konusunda fikir edilmiş olursunUZ.
Kısa dahi olsa bu güzel lif modelinin yapılışı detayları tarif olarak bahsedeyim.

Örümcekli yuvarlak kolay lif yapımı

Modelimizin yapımında 7 numara tığ ve 2 renk lif ipi kullanıyoruz. 7 zincir çekip halka yaparak başlıyoruz. Bu halkanın içine aralarında 2 zincir olacak şekilde 8 tekli fıstık yapıyoruz. Üst sırada trabzan yapıp bir üst sırada bu trabzanların içine tekli fıstık yapıyoruz. Her sırada aralarda örümcekler yaparak modeli büyütüyoruz. Dilimlerden oluşan modelin etrafına açık renk iple zincir çekerek dolanıp kenar oyası olarak örümcek üzeri tekli fıstık yaparak modeli bitiriyoruz.

Tarif olarak bahsettiğim gibi gerçekten çok kolay bir çalışma tekniği ve görsel olarak da harika olduğunu düşünüyorum Sizler de istediğiniz iple çalışarak değişik ve güzel renkleri kullanarak farklı bir çalışmanız olacağını umut ediyorum.

Bu modelleri beğenip yapmak istediğinizde güzel yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel modelin yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.