HİÇ BİR YERDE BULAMAYACAĞINIZ YENİ TIĞ İŞİ ÖRGÜ MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü bugün sizlere çok güzel örgü modelinin yapılışı sizlere video paylaştım.

Yine yeni bir model yeni bir tasarım ve çok güzel Birçok yerde kullanacağınız örgü modeli umarım Sizlerde bu güzel modeli beğenecek ve yapacaksınız.

Yapılış sorunuza gelince videoyu paylaştım yapılış anlatımı tam detayı sizlere izleyerek yapmanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar bu güzel modeli her ne kadar tarif olarak sizlere versem de el tutuşu ve görsel olarak çalışmanız her zaman için daha kolay olacağını düşünüyorum ve sizleri video izlemeyi tavsiye ederim.

MODELİN İP VE TIĞ MAKAS

Bu güzel modeli ister yelek isterseniz hırka ister şal olarak kullanabileceğinizi ve yine diğer örgüler de bahsettiğim gibi görmek istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz fıstıklı gösterişli bir örgü modeli olduğunu düşünüyorum.

Yine sayfamda yelek modeli ve birçok model olarak sizlere sunuyorum sayfamı ziyaret ederek birçok değişik modellerden de fikir edinebilirsiniz.

Bu güzel modeli bizlere hazırlayan ve yapılışı tam detaylı olarak anlatan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Sayfama en güzel en değişik en yeni modelleri sunduğunu düşünerek sizleri yorumlarınızı bekliyorum kanalım olan orgu tarifleri abone olarak ve sayfamı takip ederek birçok yeni modelleri yeni tasarımlara İstediğiniz tüm örgü el işleri olarak bulabilir ve örmek istediğinizde fikir edinebilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler bu güzel çok amaçla kullanacağınız tığ işi olarak modeli yapmak istediğinizde videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye eder yapacak olan tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin video izleyerek yapacak arkadaşlara iyi seyirler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.