BEBEK HIRKA MODELİ KEDİ PATİSİ ÖRNEKLİ YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir örnekle yapılan bir bebek modeli kedi patisi örnekli modeli sizlere sundum .

Çok güzel renkli bir bebek modeli olan kedi patisi örneği sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum umarım sizlerde bu güzel modeli yapmak isteyeceksiniz eğer yapacak olursanız yapılış anlatımlı videoyu sayfamın sonuna paylaştım sizlerde izleyerek bu güzel bebek modeli olan modeli izleyerek kolay çalışacağınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar bu güzel modeli örnek olarak düşünüp kendinize de yapabilirsiniz sadece bebek olarak düşünmeyin kendinize hırka veya yelek olarak da kedi patisi örneği kullanarak harika örgüler yapabilirsiniz veya bu modeli bebeğinize kombin olarak hırka ,şapka, patik olmak üzere tam takım yaparak harika olacaktır.

Arkadaşlar yakadan başlanan bu güzel model sizler başka örnek de yapabilirsiniz kanalımda yani orgutarifleri olarak bakıp yakadan başlayarak bu bebek hırka sayısıyla başlayıp başka örnek uygulayabilirsiniz bu model gibi bir çok örnek kanalımda var sizlere örnek olarak fikir olsun .

Umarım bu güzel modeli de yapacaksınız tarif sorunuza gelince video anlatımını sonuna kadar izleyerek yapabilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler bu modelinde sonuna geldik şimdi bu güzel kedi patisi örnekli hırkayı yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.