ORGUTARİFLERİ 3D AJURLU YELEK MODELİ VİDEO ANLATIMINI SUNDU



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler bu sayfama sizlere kendim anlatımını yaptığım bir ajurlu 3D ajurlu yelek modelini paylaştım .

Yapılış sorunuza gelince her zaman gibi bu modeli de tarif vermekten ise görsellere bakarak video izlemenizi öneririm.

Evet arkadaşlar bu güzel model başak örgüye benzer fakat ajurlu çalışıp sizlere sundum sizlerde diğer modeller gibi umarım bu modeli de beğenip yapacaksınız tarif olarak karışık bulursunuz düşüncemle sizleri video anlatımını yaptım izleyerek sizlerde çok kolay yapacağınızı umuyorum.

Bu güzel yelek modeli yine yapamaz ve takıldığınız bir nokta olursa yorumlardan bana ulaşarak sizlere geri dönerek yardımcı olacağım.

Arkadaşlar eğer kanalıma abone değil iseniz abone olarak ve zil butonu aktifleştirerek diğer paylaşımlardan haberdar olursunuz.

Değişik bir modelden de fikir olsun diyecek olursanız yine çok değişik ve kolay çalışma teknik ile orgutarifleri kanalıma bakabilirsiniz.

Ajurlu çalışmalarda küçük detaylar ve kolay çalışma puf noktalardan bahsediyorum izlediğinizde sizlerde bu detaylardan fikir edine bilirsiniz .

Bir önceki sayfamda yine buna benzer bir yelek modeli paylaştım orada da bu küçük puf noktalardan bahsettim isterseniz diğer modellere göz atarak yeni tasarımları da bulabilirsiniz .

Sayfamda ve kanalıma her zaman en güzel en yeni modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel modeli beğenip yapmak istediğinizde tarif olarak paylaşmadım video izlemenizi tavsiye ederim ve bu modeli sadece yelek olarak düşünmemenizi ve her örgü gibi görmek istediğimiz her yerde kullanabilirsiniz .

Kalın ince ipleri deneyerek sizlere şunu söylemek isterim ince ipler ile daha güzel oluyor kalın ip kaba durduğu gibi modelleri göstermediği gibi aynı görseli vermedi isterseniz sizler de deneye bilirsiniz .

fİKİRLERİMİN SONUNA GELDİM VE BU GÜZEL MODELİ YAPMAK İSTEYEN TÜM ÖRGÜ SEVEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.