AMİGURUMİ BUZAĞI BENEKLİ YAPILIŞ DETAY ANLATIMLARI NA BAKALIM MI



Sevgili örgü seven arkadaşlar bugün sizlere amigurumi benekli buzağı yapılışından bahsederek başlamak istedim.

Tüm dünya evde kal ile evdeyiz ve bu dürüm hepimizi stres,e sokuyorsa işte el işi terapimiz olsun hem çocukların oyuncağı olsun hemde sizlere terapi olur diye hemen örgü yapmaya davet ediyorum.

Benekli buzağı  nasıl yapılır tarif olarak sizlere baştan sona video anlatımları paylaşıyorum sizlerde izleyerek tam detaylı şekilde örebilirsiniz hem sizlere de uğraş olur hem çocuklara oyuncak olarak değişik yıkanabilir oyuncakla oynar.

 

Yine sayfamda değişik oyuncak modellerden de bakarak fikir edinebilirsiniz bu modeller az ip ile de yapabilirsiniz diyelim ki bu buzağıdan daha küçük yapmak istedin video izle sayılarını bir kağıda yaz ve sizin yapmak istediğiniz sayı kadar azaltarak veya büyük olsun derseniz de sayıları artırarak yapabilirsiniz önemli olan sayılardır.

Arkadaşlar daha büyük ve küçük olarak bu şekilde sayılar ile artırarak eksilterek istediğin boyda örebilirsiniz tığ işi sevenler için çok kolay olacaktır fakat sizler isterseniz yeni öğren isterseniz hiç bilmiyorum de bu model anlatımını durdurarak yavaşlatarak çok kolay her kes yapacağını düşünüyorum.

Evet sizlere sayıları vermektense video olarak izlemenizi tavsiye ederim ki asıl yapan kişiden izleyerek ve görsel görerek çalışmak daha kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Evet arkadaşlar bu model ile ilgili yorumlarımı ve fikirlerimi paylaştım şimdi yapmak isteyen arkadaşlara bir kaç video paylaşacağım her biri bir modeli simgeler ve her birini izlemelisiniz ki tam olarak yapılışında yardımcı olsun şimdi bu güzel buzağı yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Vido 1 2 3 4 olarak sıraladım iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.