KIRMIZI LALELER ÖRGÜ İKİ ŞİŞ PATİK MODELLERİN YAPILIŞI



KIRMIZI LALE DESENLİ PATİK
KIRMIZI LALE DESENLİ PATİK

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik iki şiş  laleler örgü patik modelin yapılışından bahsederek devam edelim.

Laleler örgü iki şiş ile yapılan patik modellerin yapılışından bahsederek sizlere fikir olsun istedim değişik bir görseli olan bu patik modellerden yani lale çalışmasını yaparak çocuklar için yelek hırka etek ucuna yapabiliriz harika olur desen çalışması umarım beğenip sizlerde bu deseni diğer örgülerde değerlendireceksiniz.

Arkadaşlar her zaman bahsederim yapılış olarak sadece verilen örnek olarak değerlendirmeyelim çünkü örgü modelleri yaparken her örgü modelde olduğu gibi her yerde kullanmalıyız .

ÖRGÜ KIRMIZI LALE DESENLİ PATİK MODELİ
ÖRGÜ KIRMIZI LALE DESENLİ PATİK MODELİ
İKİ ŞİŞ LALE DESENLİ PATİK MODELİ
İKİ  ŞİŞ LALE DESENLİ PATİK MODELİ

Bu lale deseni örgü olarak düşünebilirsiniz harika olur veya yine bu patik çalışması gibi güzel çeyizlik olarak yapabilirsiniz 5 şiş kullanmayı bilmeyenler için güzel bir çalışma iki şiş olması tığ işi ve yine şiş olarak sayfamda bir çok örgü patik modeller var bakıp fikir edinebilirsiniz eğer sayfama ve kanalı ma abone değil iseniz abone olmanızı öneririm çünkü en kolay ve en yeni modelleri sizlere hazırladığımı düşünerek tavsiye ederim siz örgü sevenlerden de yorumlarınızı beklerim.

 

Evet arkadaşlar sayfamın sonuna geldik ve sizlere yapılış tarif olarak video izlemenizi tavsiye ederim şimdiden yapmak isteyen örgü sevenlere kolay gelsin izleyerek yapacak arkadaşlara da iyi seyirler.