GEOMETRİK ÖRGÜ LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMINA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel hiç bir yerde göremeyeceğiniz yeni tasarım olan lif modeli sizlere hazırladım.

Çok değişik bir lif modeli tabi ki her lif çalışmasında fıstıklar yaparak yapılır fakat bazen lif çalışmalarda fıstık yaparken yıldız tekniği kullanmadan yapılabiliyor ve yapılışına gelince her ne kadar tarif versem de bu modeli video anlatımı var ve sizler için sayfamın sonuna paylaştım sonuna kadar izleyerek sizlerde hem yapılışı hem renklerin geçişlerine bakarak daha kolay çalışacağınızı düşünüyorum.

GEOMETRİK LİF MODELİN TARİFİ

Geometrik şekilli lif modeli yapımı Modelimize 7 numara tığla beyaz kısımdan başlıyoruz. Baklava dilimi şeklinde ipler içten yürütülerek yaprak ve çiçekler yapıyoruz. Baklava dilimi tamamlandıktan sonra her bir kenara 3 sıra yıldız tekniğiyle örüyoruz. Kenar oyası olarak fıstık üzeri fıstık yaparak kenar kenar oyamızı da bitiriyoruz.

Arkadaşlar her ne kadar tarif versem de karışık bulabilirsiniz video izlemenizi tavsiye ederim.

Bu güzel lif modeller gibi bir çok model olarak sayfamda paylaştım sayfamı ziyaret ederek hem görsel hemde yapılış anlatımdan fikir edinebilirsiniz .

Geometrik lif çalışmasını beğenip yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

Geometrik lif modelin yapılış anlatımlı video izleyenlere iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.