3D SAKSIDA ÇİÇEKLER ÖRGÜ TIĞ İŞİ ŞAL MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel tığ işi olan 3D saksıdaki çiçekler şal model olarak kullanacağınız bir modeli sizlere sunuyorum.

Çok güzel bulduğum bu şal modeli sizlere fikir olsun istedim yapılış anlatımı olan video paylaşarak sizlere yapılışında kolay olsun diye paylaştım video izleyerek sizlerde kolayca çalışarak güzel modeli yapabilirsiniz.

Sayfama her zaman en güzel en yeni en değişik modellerden haberdar etmek için burada olduğumu unutmayın sadece sayfamı takip ederek veye diğer modellerden haberdar olmak için üye olarak ilk sizler göreceksiniz.

Bu güzel model ile üzün yelek de yapabilirsin,iz harika olur illa şal olarak bakmayın.

Zincirlerin olması çabuk ilerleyecek bir model oluşudur.

Saksıda ki çiçekler olarak bu modeli,de umarım beğeneceksiniz sizlerden beğenip yorum yapmanızı  öneririm yine değişik modellerden sizlere sunacağım bir önceki sayfamda ve kanalımda yeni modeller olan şal modeler mevcut bakarak fikir edinebilirsiniz .

Sizlere tarif olarak video anlatımını sonuna kadar izlemenizi öneririm .

Sevgili örgü sevenler bu güzel 3 D  tığ işi şal modeli yapmak isteyen tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

3D SAKSIDAKİ ÇİÇEKLER ŞAL MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI VİDEO

İyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.