PORTAKAL SEPETİ LİF MODELİN DETAY YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel portakal sepeti lif modeli sundum sizlerde beğenip yapacak olursanız kısa da olsa tarif verdim fakat benim sizlere tavsiyem video anlatımını izleyerek daha kolay çalışacağınızı umarak tavsiye ederim.

Bu güzel lif modeli fikir olsun başka modellere de bakmak isterseniz sayfamda bir çok çeyizlik ve kolay değişik figürlü dahi olmak üzere bir çok lif modellerde mevcut bakarak değişik lif modellerden de fikir edinebilirsiniz

Sayfamda en güzel en yeni güzel modelleri sizlere sunduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Portakal sepeti lif 🍊
Modelimize 7 numara tığla ortadan 7 zincir çekip halka yaparak başlıyoruz. Bu halkanın içine aralarında 3 zincir çekerek 6 tane tekli fıstık yapıyoruz. Yıldız tekniğiyle her dilimde artırma yaparak ipleri içten yürüterek sepet kısmını oluşturarak örüyoruz. 7 sıra ördükten sonra her dilimi tek tek eksiltme yaparak çiçek taban hazırlıyoruz. Sepetin üst kısmına zincirlere kulp yapıyoruz. Her bir sepet için 3 er tane portakal yaparak yeşil iple dikiyoruz. Orta kısmı için bir puf çiçek yapıp dikiyoruz.

Evet arkadaşlar bu portakal sepeti lif modeli umarım beğenecek ve yapacaksınız video anlatımını sonuna kadar izlemeniz kolay çalışmanıza vesile olacaktır şimdi bu harika lif modeli yapmak isteyen tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.