BEKLENEN MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI SARMAŞIK ÖRNEK ÇALIŞMASI VİDEO



Sevgili örgü sevenler beklenen yelek sarmaşık  örgü başlama tekniği  modelin yapılışını hazırladım ve sizlere sundum.

Yapılışı çok kolay olan bu güzel şiş örgü modelin yapılışını izleyerek sizlerde çok kolay yapacağınızı umuyorum yine yapamaz olursanız yorumlardan ulaşıp fikir vermek için burada olduğumu unutmayın.

Evet arkadaşlar bir önceki sayfamda başlama tekniği paylaştım bugünde sizlere devam eden örneğimi görsel ile yapılış anlatımı olan video paylaştım sizlerde yeni ve güzel modelden fikir edinebilirsiniz.

Örgü modellerin en kolay ve en güzel modelleri sizlere hazırladığımı düşünerek siz örgü sevenlerden de yorumlarınızı beklerim.

SARMAŞIK ÖRGÜ MODELİN CEKET ÇALIŞMASI
SARMAŞIK ÖRGÜ MODELİN CEKET ÇALIŞMASI

Evet bu güzel örgü modelin yapılışı ve bu model ile ne yapabiliriz sorunuza gelince even öncelikle başlama tekniği her örgüde kullanabiliriz örnek ise yelek ,hırka. kazak olarak önerebilirim tabi ki de diğer modellerde olduğu gibi bir çok örgü olarak kullanabiliriz.

Başlama tekniği kullanarak veya sadece örgü yaparak bu güzel sarmaşık modeli kullanabiliriz.

Değişik ve daha farklı örgü başlama tekniği olsun model olarak olsun kanalım olan orgutarifleri de bulacağınızı düşünerek sizlere abone olmanızı tavsiye ederim çünkü yeni ve değişik projeleri sizlere hazırladım ve sunacağım ilk sizler haberdar olmak isterseniz abone olmayı unutmayın veya sayfamı ziyaret ederek ve takip üye olarak da bu güzel modellerden haberdar olacaksınız.

ÖRGÜ SARMAŞIK BAŞLAMA TEKNİĞİ
ÖRGÜ SARMAŞIK BAŞLAMA TEKNİĞİ

Evet modelimize dönmemiz gerekirse modelin tarif olarak yazmadım sizler video izleyerek daha kolay çalışıldığını diğer model paylaşımlarım da bahsederim şimdi de aynı söylemek istedim izleyerek görseli görerek ve el çalışma şekline bakarak çalışmak daha mantıklı olduğunu düşünerek sizleri de bu izlemeye tavsiye ederim.

Evet arkadaşlar diğer modeller için takipte kalın ve bu güzel model yelek örgü için video izlemeye ne dersiniz hadi yapılış için video izleyelim iyi seyirler kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.