ÖRGÜ BAŞLAMA İLE AJURLU ÇALIŞMA TEKNİĞİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler sizlere bu güzel başlama tekniği ile yapılış anlatımlı video paylaştım ve sizlere tüm örgülere kullanmanıza model ile fikir edinebilirsiniz.

Bu güzel örgü başlama tekniği ile ajurlu modeli sizler için yapılış video hazırladım ve sizlere sundum.

Arkadaşlar bu modelde sizlere başlama tekniği çalıştım sizlere hemen yakın zamanda model çalışmasını da sunacağım takip ederseniz bu güzel modellere sahip olacaksınız bu güzel modellere yorumlarınızı beklerim.

Bu ajurlu başlama tekniği nerede kullanmalıyız sorusuna gelince her örgüde olduğu gibi bu modeli de kullanabilirsiniz

Bu başlama tekniği düz örgülerde de lastik yerine bu başlama modeli yaparak harika olur birde model devam ederek yapabilirsiniz .

Battaniye örgü kenarların da da bu modeli örüp kullanabileceğinizi unutmayın.

Değişik örgüleriniz de model olarak yapacağınızı düşünüyorum her model gibi bu modeli de beğeninize sundum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu model sadece lastik çalışması gibi düşünmeyin modeli devam ederek değişik örgü modeliniz olacaktır ben başlama teknik olarak yaptım.

Kanalım olan orgutarifleri abone olarak bir çok tasarımlarım dan ve modellerden bilgi edinerek sizlerde yapmanızda kolaylık olur her model yapılışını sayfamda yer vererek sizlere fikir edinmenize yardımcı olduğumu düşünüyorum.

Başlama teknik ardından diğer örgü modeli de sizlere sunacağım takipte kalın derim

Bu güzel ajurlu başlama tekniği beğenen ve yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin yapılış anlatımını izleyerek kolay çalışacağınızı umarak video izleyerek iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.