LALE BAHÇESİ KESE LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve kolay bir lale bahçesi kese lif modelini hazırladım.

Yapılışı çok kolay olan bu güzel lif modelin yuvarlak lif olarak bir önceki sayfamda paylaşmıştım bu günde sizlere kese lif olarak yapılış anlatımlı video hazırlayıp paylaştım.

Bize  bu güzel modelleri hazırlayan ve tasarlayan suzan hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim lale bahçesi lif modellerin yapılış sorunuza gelince video paylaştım sonuna kadar izleyerek sizlerde bu model çalışması ve süslemeler ile ilgili bilgi alacağınızı düşünüyorum.

 

Arkadaşlar sayfamda lif modelleri arayan ve fikir edinmek için ziyaret etmeniz yeterli olacaktır değişik kolay ve çok güzel modelleri sizlere hazırlayıp sunduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Lif çalışması her biri aynı teknik ile çalışılır yıldız tekniği ve fıstıkla olur fakat video izlemenizi tavsiyem şu renklerin geçişleri ile süslemeler daha farklı fikir edinmeniz için yapılış anlatımları izleyin derim.

Evet arkadaşlar bu güzel modeli yapmak isteyen tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

Yapılış video izleyerek yapılışına bakalım.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.