ÇOK KOLAY VE GÖSTERİŞLİ BİR BAYAN YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yeni ve değişik bir bayan yelek modelin yapılış anlatımını yaparak sizlere sundum .

Yapılışı çok kolay bir model tığ işine benzer ve gösterişli model olarak düşünüp sizlere yapılış anlatımını yaptım ve video hazırlayıp sizlere paylaştım.

Arkadaşlar bu modellerin başlama teknik olarak bir önceki sayfamda paylaştım sizler ziyaret ederek değişik olarak başlayabilirsiniz bu modeli sadece yapılış olarak sizlere anlattım.

Bu güzel modeli nerede kullanmalıyız sorunuza gelince yelek. hırka ve bir çok örgü modelde kullanabiliriz çocuk örgülere de harika olacaktır.

Bu güzel modelin yapılışına benzer ilmek atarak yapılan bir modelim var sayfamı ve kanalımı ziyaret ederek bir çok modellere bakıp fikir edine bilirsiniz.

Sayfama her zaman en güzel en değişik örgü ve el işleri paylaşarak sizlere fikir verdiğim,i düşünerek sizlerden de beğeni ile yorumlarınızı beklerim.

BAYAN ÖRGÜ YELEK MODELİ
BAYAN ÖRGÜ YELEK MODELİ

Ajur yapılmış gibi gösteren bu güzel model yeni öğrenenlere de kolay bir model yapmanız için video anlatımını sonuna kadar izleyerek çok kolay yapabilirsiniz.

Hangi ip ile çalışalım sorunuza gelince ince kalın ip olarak yapabilirsiniz marka ip hangisi diye düşünecek iseniz hangi her ipi kullanabilirsiniz .

ÖRGÜ MODEL TARİFİ
ÖRGÜ MODEL TARİFİ

Sevgili örgü sevenler ip ve şiş olarak illa bu marka olsun bu şiş no olsun diye düşünmeyin sizler nasıl görmek isterseniz o ipi kullanarak ve ipin uyumlu olan şiş kullanarak çok rahat örebilirsiniz.

Bu güzel modelin tarif olarak ve yapmamıza yardımcı video izleyelim.

Yapılış tarifi olan video

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.