YEL DEĞİRMENİ YUVARLAK LİF MODELİN TAM DETAY VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik yel değirmeni örgü lif çalışmasını hazırladım.

Sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum ve bu güzel lif modelin yapılış anlatımı olan video paylaştım sayfamın sonunda bakarak video izleyip daha kolay çalışabilirsiniz kısada olsa sizlere yapılı olarak anlatımını yaptım fakat karışık gelir düşüncesiyle video izlemenizi tavsiye ederim.

YAPILIŞ TARİFİ

Yel değirmeni lif modeli Modelimize 7 numara tığla ortadan 7 zincir çekip halka yaparak başlıyoruz. Bu halkanın içine 6 kez ikili fıstık yapıyoruz. Oluşan fıstıkların üzerine 5 sıra kutu tekniğiyle şeritler örüyoruz. Her sırada renk değiştirerek kutu tekniğiyle 5 sıra örüp modeli yuvarlak hale getiriyoruz. Kenar oyası olarak ikili fistik üzeri tekli fıstık yaparak modeli bitiriyoruz.

Sayfama en güzel değişik örneklerden sizlere fikir edinmenize yardımcı olduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

.Değişik modellerden haberdar olmak isterseniz sizlerde sayfama üye veya takip ederek her paylaştığım en güzel en yeni modellerden haberdar olacaksınız.

Bu güzel lif modeli gibi lif modeller sayfamı ziyaret ederek bulabilir ve yapmanız için fikir edine bilirsiniz.

E vet arkadaşlar bu güzel yel değirmeni olan lif modeli sizlere sundum sizlerde yapmanız için video izlemenizi öneririm ve şimdi yapmak isteyen tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin der iyi seyirler dilerim.

 

YEL DEĞİRMENİ LİF MODELİN VİDEOSU

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.