YENİ TASARIM OLAN LİF MODELİN YAPILIŞ DETAYLI ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yeni tasarım olarak sizlere lif modeli sundum sizlerinde beğeneceğini umarım.

Değişik görseli olan ikiz gibi görünen lif modelin yapılış anlatımı olan videoyu paylaştım ki sizlere yapmak için kolay olsun diye .

Kısada olsa sizlere yapılış tarif vererek fikir edine bilirsiniz sizlere bu güzel modeli tasarlayan ve yapılışını anlatımlı video hazırlayan arzu hanıma buradan çok teşekkür ederim.

YAPILIŞ TARİFİ LİF MODELİ

Yeni Harika bir lif modeli
Yapılışı için 3 renk lif ipi kullanıyor 2 no tığ
İplerin rengi beyaz yeşil ve kırmızı sizler isteğiniz renk yapabilirsiniz
Lifin yapılışına ilk önce 5 zincir çekerek içine 6 fıstık yapıp ilk sırayı tamamlıyoruz 2 sırada üçlü yıldız tekniği ile örülüyor sıra sonlarında artış yapıyoruz üçüncü sırada aynı teknik ve dördüncü sırada yine üçlü yıldız yapıyoruz beşinci sırada her yuvanın içine üç dolgulu 2 li fıstıklar yapıyoruz 6 sıra da aynı yuvanın içine ikili yapıyoruz 7 ci sırada kırmızı ipimizle bir alt sıralar gibi ve iki sura beyazdan sonra kenarı için ikili trabzan yaparak tamamlıyoruz ve hazırlamış olduğumuz yuvarlak motifin içine yaprak ve güller yapıyoruz her dilime bir yaprak ve gül yaparak ilk sırayı tamamlanıyor ikinci sıradaki dilimlerin içine 2 şer yaprak ve gül yaparak tamamlıyoruz en ortaya puf çiçeği yapıyoruz bu motiften iki tane yapıp birleştiriyoruz ve lif,imiz tamamlanıyor yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

Evet arkadaşlar sizlere tarif olarak sundum fakat yapamaz ve karışık olarak düşünecek olursanız video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim.

Şimdi bu güzel lif modeli yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.