İPİ AZ BİTEN ÇOK KOLAY GÖSTERİŞLİ LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel az ettikten kolay gösterişli bir lif modelini hazırladım.

Fıstıklı ve örümcek ile yapılan bu güzel lif modeli mi Umarım Sizler de beğeneceksiniz yapmak istediğinizde tarif olarak sizlere video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar İki renkle çalışılmış bu güzel lif modelini sizlerinde beğeneceğini umarak yorumlarınızı beklerim.

Tarif olarak küçük bir deney olarak sizlere anlatımını yaptım Eğer karışık bulursanız zaten video anlatımı olan videoyu sayfanın sonunda paylaştım izleyerek Sizlerde daha kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

Yapılış tarifi

Az ip giden yuvarlak lif modeli
Modelimize 7 numara tığla ortadan 7 zincir çekip halka yaparak başlıyoruz. Bu halkanın içine aralarında 3 zincir çekerek 6 tane tekli fıstık yapıyoruz. Yıldız tekniğiyle her dilimde artırma yaparak lif,imizi büyütüp dilimleri ikiye ayırıyoruz. Aralarda ise zincir ve fıstık yaparak geçiş,lerimizi yapıyoruz. Aynı şekilde kenar oya,mızı da yapıyoruz tepelere tekli fıstık yapıyoruz.

Buna benzer lif model çalışması yapmak isterseniz lif olarak sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacağını düşünüyorum çünkü değişik görselleri ve değişik modeller olarak sayfamda birçok yüz modeline yer verdim.

Sayfama en güzel en yeni en değişik modelleri sizlere paylaşımı düşünüyorum Umarım Sizlerde bu düşüncemi katılıp yorumlarınızı beklerim.

Evet arkadaşlar bitkisel lif modelini çalışmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden keyifli örgüler dilerim

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.