ŞERİTLERE SON BULACAK TIĞ İŞİ ÖRGÜ YELEK MODELİN ANLATIMLI TARİFİ



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel şeritlerin son bulacağı bir tığ işi yelek modelini hazırladım ve sizlere sundum.

Çok güzel değişik bir görseli olan fıstıklı bademler şeritleri bütün olarak çalışıp sizlere fikir olsun istedim.

Yapılışına gelince video anlatımını sonuna kadar izleyerek daha kolay çalışacağınızı düşünerek ayiret ten belirtmek istemedim.

TIĞ İŞİ ŞERİTLERİN SON BULACAK ÖRGÜ MODELİ
TIĞ İŞİ ŞERİTLERİN SON BULACAK ÖRGÜ MODELİ

Eğer yapacak olur ve yapamaz iseniz yorumlardan bildirip sizlere yardımcı olurum .

Ben bir örgü el işleri seven olarak her zaman değişik güzel modelleri severek çalışır sizlere de fikir olsun diye burada olduğumu unutmayın.

Sayfamda değişik modellere bakıp değişik fikirler edinebilirsiniz kanalım olan orgutarifleri abone olarak değişik örnek,lerden haberdar olursunuz .

ŞERİTLİ ÖRGÜ YELEK MODELİ
ŞERİTLİ ÖRGÜ YELEK MODELİ

Bu güzel tığ işi yelek modelinden bahsetmek gerekirse her zaman örgü modellere bakınca şerit olarak çalışıldığını görüyordum ve sizler için bütün çalışıp her şerit örnekleri bütün çalışabileceğinizi düşünerek fikir olsun diye fıstıklı bademler olarak örnek yaptım ve yapılış anlatarak sizlere sundum.

Umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız görsele bakınca ben değişik buldum ve her şeritli örnek bütün çalışarak sizlere kolaylık olacaktır.

BÜTÜN ÖRGÜ ŞERİTLİ GÖRÜNÜMLÜ TARİFİ
BÜTÜN ÖRGÜ ŞERİTLİ GÖRÜNÜMLÜ TARİFİ

Evet arkadaşlar bu modelin görseline bakıp beğendiyseniz yapılışını anlatan video izleyelim  yapacak olan tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.