ÖRGÜ BEBEK ÖNLÜK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI ORGUTARİFLERİ



Merhaba sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni tasarım olan bebek önlüğü adlı videoyu sizlere hazırladım.

Tığ işi olarak yaptığım bu güzel tasarımı Umarım Sizler de beğeneceksiniz ve Umarım Sizler de ben de çocuğunuza hem önlük olarak hem aksesuar olarak kullanacağınızı düşünerek video anlatımına yapıp Sizlerin de isteyerek çok daha kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Tasarımı yapmadan  önce bebek battaniyesi bebek yeleği bebek hırkası bebek şapkası bebek patiği olarak birçok çalışma hazırladık ve sizlere sundum bunu düşünerek neden bir bebek önlük bir model tasarladım.

Bebekler için battaniye ve Kombin olarak çalışabileceğiniz Çok hoş çok güzel olduğunu düşündüm iki çalışmamı yani 2 görsel olarak sizlere sundum.

2 çalışma yaptım çünkü hem kız çocuklarına hem erkek çocuklarına iki farklı örneği ve görsel olarak sizlere sundum sizlere de bu görsellerden fikir edinerek birçok değişik tasarım uygulayabilirsiniz.

Zemin  çalışmasını yaptıktan sonra üstüne değişikliklerle Sizler de değişiklik yapabilirsiniz.

Çiçek yapılışını sizlere bahsetmedim Çünkü bir önceki kanalında çiçek yapılışını anlatmıştım ve Burada sadece görsel olarak göstermek istedim zaten videomda da bahsettiğim gibi görsele baktığımız zaman yemin çalışmasını yaptıktan sonra üstüne istediğiniz çiçek gibi süsleme yaparak değişik bir önlük elde edebilirsiniz.

Kanalımı  alımı ve sayfama takip ederseniz bundan sonra yeni tasarımlar yeni değişik modeller sizler için hazırlayacağım ve sizlere sunacağım kanalımda bir butonu aktif hale getirirseniz ilk paylaşımlarından siz haberdar olacaksınız.

Arkadaşlar bu güzel çalışmayı Umarım anlatımında beraberinde Sizlerde beğeneceksiniz yapacak olursanız her zaman bahsettiğim gibi videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

Örgü sever olarak sizlere her zaman söylüyorum videoları sonuna kadar izleyin diye gerçekten tarif yazıp Sizlerde bu tarifi okuyarak çok karışık bulacağınızı düşündüğüm için sizleri video izlemeye teşvik ediyorum.

Sevgili örgü sevenler bu güzel modeli mi Sizlere sundum Sizler de beni yorumlarınızı beklerim.

Bu modelleri gördük ve Beğendik ise video izlemeye başlayalım.

Kaynak:orgutarifleri

Makale yazar: orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.