SİPARİŞİ BİTMEYECEK HARİKA BİR YILDIZ LİF MODEL YAPILIŞI



Merhaba sevgili örgü sevenler yine çok güzel harika sipariş üzerine çalışacağınız yıldız modeli lif sizleri hazırladım.

Değişik ve güzel çalışma tekniği olan lif modelinin yıldız şekli ve renklerin geçişleri harika bulduğum için sizlere Bu modelle birçok sipariş alacağınızı umut ederek mutlu olsun diye paylaşmak istedim.

Arkadaşlar fıstıklı Yıldız tekniği ile çalışılan çok güzel lif modelinin yıldızlı ekmeği çalışarak harika bir lif görselini sizlere sunmak dayım.

Yine Sayfamda değişik lif modelleri ve yine değişik örgü el işleri olarak yer vermek deyim sayfamı ziyaret ederek birçok modelden fikir edinebilirsiniz.

Sayfama en güzel en yeni modelleri sizlere sunduğumuz düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Umarım bu güzel modelleri beğenip sizlerde çalışacak olursanız video anlatımı olan videoyu sizleri paylaştım bu modeli çok kolay çalışacağınız umut ediyorum.

Her zaman bahsettiğim gibi her ne kadar tarif olarak sizlere bildir Sen de video anlatımını görsel olarak bakarak çalışmak daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Bu Yıldız modelini sizlere kısa bir anlatımında yapılış tekniği olan örgü anlatıyorum.

YILDIZ MODELİN TARİFİ

Çiçekli yıldız lif modeli yapımı Modelimize 7 numara tığla ortadan başlıyoruz. 6 fıstık üzerine 6 dilimden oluşan modele ipler içten yürütülerek çiçek tomurcuğu deseni oluşturuyoruz. Yıldız tekniğiyle yaptığımız bu güzel modelin üst sıra fıstıkların 7 olduktan sonra her bir dilimi tek tek eksilterek fıstık sayılarını sıfıra düşürüyoruz. Her dilime Eksiltme yaptıktan sonra model yıldız şeklini alıyor. Kenar oyası olarak ikili fıstık üzeri tekli fıstık yapıyoruz. Renkleri dönüşümlü olarak kullanıp kenar oyasını bitiriyoruz.

Sipariş üzerine çalışan tüm örgü seven arkadaşlara Umarım Bu modelle yapılışı ve model konusunda yardımcı oldu bu güzel modeli yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.