CUPCAKE MODELİN YÜZ LİF ÇALIŞMASI VE VİDEO ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel yüz lifi bir lif modeli buluş detayları ile beraberinde Sizlere fikir olsun istedim.

Her lif modelinde olduğu gibi Yıldız tekniği ile fıstıklı yapılışı olan bu lif modellerinin yapılışı ve değişik figürlerle takip edilmek isterseniz yine Sayfamda değişik lif modelleri bulabilirsiniz.

Bir de bu güzel lif modelini hazırlayan cupcake yüz lifini anlatımını yapılışı kolay olsun diye hazırlayan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Arkadaşlar yapılış tarifine gelince tarif olarak Ayriyeten yazıp size fikir vermektense bende bir örgü sever olarak düşündüm ki biliyor anlatımını el beceri el görseli ve renklerin geçişleri anlatımları dinleyerek daha kolay yapacağınızı umduğum için videoyu sizlere paylaşıyorum.

Her ne kadar tarif yazsam da modele baktığınızda yapacak olacak olursanız da video anlatımını izlediğinizde değişik fikirler ve değişik renk geçişleri yaparak Sizlerin de değişik bir lif modeli oluşturacağınız umut ediyorum.

Diğer modellerde bahsettiğim gibi lif modeli çalışması hepsi aynı teknik ile yapılmaktadır sadece sizlerin dikkat etmesi gereken Renklerin uyumu ve renk geçişlerinin daha kolay nasıl yapacağınızı B daha güzel detaylı anlatımlı videoyu izleyerek yapacağınızı düşündüğüm için sayfanın sonuna bakarak video anlatımına ulaşabilirsiniz.

Bu modeli yapılışında anlamadıysanız yine yorum kısmından belirtirseniz sizlere yardımcı olacağım.

Sayfama en güzel en değişik en yeni modelleri paylaştığımı ve Sizlere fikir olarak sunduğu mu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Arkadaşlar diğer modellerde bahsettiğim gibi bu modeli de sizlere hazırladım Umarım Sizlerde bu güzel yüzdesini beğenip yapacaksınız yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.