TERMOFOR SU TORBASI GÖRSELLİ LİF MODELİN ÇALIŞMASININ VİDEOSU



Merhaba sevgili Takipçilerim bugün sizlere yine çok değişik güzel bir lif modelinin yapılışı detaylarını sizlere paylaşacağım.

Her lif gibi Yıldız tekniği ile çalışılan bu güzel lif çeşitlerini ve modellerini sizlere paylaşırken fikrim olarak şunu söylemek istiyorum.

Her zaman örgülerim de tariflerini sizleri video anlatımını izlemenizi tavsiye ederken hem görseli hem el tekniği hem değişik fikirleri sunulan bu videoları izlemenizi tavsiye ederim çünkü değişik çalışma tekniklerini görsel bakarak çalışmak en mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar sayfamda en güzel en yeni en değişik modelleri sizlere paylaştığımı düşünerek sizlerden de güzel yorumlarınızı beklerim.

Görsel ve yapılış tekniklerini değişik modelleri bakıp fikir edinmek isterseniz kanalım olan orgu tariflerini ve sitemde diğer sayfaları mı bakım değişik fikirler edinebilirsiniz

Öncelikle bize bu güzel modeli hazırlayıp ve yapmamız için anlatımını yapan pembe Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Baştan sona tam detaylı olarak anlatımı olan bu videoyu izlediğinizde yeni öğrenenler dahi yapacağını düşünüyorum.

Tam detaylı anlatımını izlediğinizde renklerin geçişleri yani çiçek yapılış yerlerini tam olarak görüp Sizler de kolayca çalışabileceğinizi umuyorum.

Bildiğimiz gibi flüt çalışması Yıldız tekniği ile yapıldığını ve fıstık larla örüldüğünü biliyoruz benim size tavsiye ettiğim izleyin dememin sebebi renklerin geçişleri çiçeklerin uygulama yerleri ve görselde renklerin uyumunu dikkate almanız ve renk konusunda fikir edinmeniz için bunu söyleme gereğini duyuyorum.

Tarif anlatımına gelince sizlere her ne kadar detaylı tarif versem de görselde baktığınız kadar rahat çalışamayacağı nızı ve tarifte karışık olarak düşündüğüm için sizlere video izlemeye teşvik etmek istedim.

Bu güzel lif modelini Biz neler yapabiliriz sorunuza gelince ben bu lif modelini su torbası olarak termofor adı kullanıp sizlere su torbası yapabilirsiniz Fikrimi söylemek isterim.

Su torba görünümlü lif modeli

Yeni örgüler de yaptığımız gibi bu örgüde de Yani bu modeli Ben Termofor görsel olarak görüp sizlerin Su sıcak su torbası olarak yapacağınızı ve şapka bere boyunluk gibi değişik modellerde de bu görseli kullanabileceğinizi düşünüyorum.

Bu Yıldız pekmez fıstıklı örgü lif modeli yapılışında çok kullanıldığını fakat biz değişiklik yaparak değişik bir örnek tasarlayarak bu modeli yani yapılış tekniğini başka yerde örgü model olarak kullanabileceğimizi unutmayalım.

Sıcak su torbası olarak çeyiz elinize bu modeli uygulayabilir ve görsel olarak hem çok sıcak hem de görsel olarak güzel görüneceğini düşünerek size Fikrimi söylemek istedim.

Arkadaşlar Umarım bu güzel modelleri ve fikirlerime Sizlerde katılacaksınız değişik modeller ve değişik tasarımlar sayfamda ve kanalımda bulabileceğinizi düşünerek sayfamı ziyaret ederek kanalım olan orgu tarifleri ücretsiz abone olarak takip tek almanızı tavsiye ederim.

Bu güzel sıcak su torbası görünümlü lif modeli beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenleri şimdiden kolay gelsin.

SU TORBASI GÖRSELLİ LİF MODEL YAPILIŞ ANLATIMI VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.