KADİFE İP İLE TOMURCUK GÜLLER BEBEK BATTANİYE MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik kadife iple tomurcuk güller adlı bebek battaniyesini örerek sizlere sunuyorum.

Bebek battaniyesi kadife iple çalıştığımızda Kalın ip olduğu için her örneğimizde göstermediğini ve sade çalışmak zorunda kaldığımızı düşünerek sizlere tomurcuk güller adlı videoyu hazırlayıp sundum.

Çok güzel ve çok kolay olan bu örgü modeli mi Diğer modeller gibi Umarım beğeneceksiniz.

 

Bu güzel kadife iple çalışılan örgü modeli diğer modellerde olduğu gibi değişik ipleri kullanarak örebiliriz.

Kadife iple örnek zor olarak seçime olduğu için bu güzel tomurcuk
gülleri sizler için hazırladım ve sundum.

Arkadaşlar renk olarak istediğiniz renkte çalışabilirsiniz Ben iki renk olarak çalışıp sizlere hazırladım ve görseli bakıp Sizlerde fikir edinebilirsiniz.

Nasıl çalışıyor sorusuna gelince video anlatımı yaparak Sizlerde sonuna kadar izleyip çok kolay çalışacağımızı düşünüyorum nerede kullanmamız gerektiği konusuna gelince terör Güler gibi normal örgü çalışmalarında da bu desene kullanabiliriz.

Yine kadife iple çocuklar için deri mont havasını verecek bir hırka yelek yapabiliriz dokunmuştu bu örgü iple çok güzel fikirler edinebiliriz.

Yine değişik örgülerden fikir edinmek isterseniz kanalım olan orgu tarifleri abone olarak değişik örgü modelleri bakıp fikir edinmek ve değişik tasarımlarından haberdar olmak isterseniz zil butonu aktif hale getirip diğer paylaşımlarım dan da haberdar olacaksınız.

sevgili örgü sevenler sayfama en güzel en değişik örgü modellerini paylaştığımı düşünerek sizlerden de güzel yorumlarınızı beklerim .


.
Bu güzel kadife iple çalıştığım tomurcuk güller bebek battaniyesini yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.