BUKADAR KOLAY OLUR YUVARLAK LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel ve çok kolay bir örgü lif modelini hazırladım.

Yuvarlak lif modelinin yapılışını kısa da olsa tarif olarak sizlere sundum.

Her ne kadar tarif yazdımsa da sizden video anlatımını isteyerek daha kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Umarım diğer modellerinde olduğu gibi bu modeli mi de beğenip yapacaksınız yapmak istediğinizde her zaman bahsettiğim gibi görseli bakarak çalışmak daha kolay daha anlaşılır olacağını düşünüyorum ve sonuna kadar biliyor anlatımını izlemenizi tavsiye ederim.

Bazı modeller var ki Bu modelde olduğu gibi kolay Fakat görsel olarak bir o kadar daha güzel olduğunu düşünerek sizlere de kendi fikirlerimi söylemek istedim

Bu model gibi birçok lif modeli sayfamda paylaşıyorum Sizlerde bu güzel modeller için sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır örgü modelleri ve desenleri ile ilgili çalışmalarında Detay anlatımı olan videoyu sizler için hazırlıyorum orgu tarifleri kanalıma abone olarak birçok örgü modelinin kolay çalışma tekniklerini ulaşabilirsiniz.

YUVARLAK LİF MODELİN TARİFİ
Yuvarlak çiçek lif modeli yapımı Modelimize 7 numara tığla ortadan başlıyoruz. 2 renk lif ipi kullanılıyor. 6 fıstık üzerine 6 dilimden ilerliyor. Her sırada artırma yaparak istenen büyüklüğe gelene kadar örüyoruz. Hem trabzan hem tekli fıstıklarla model büyütülüyor. İstenen büyüklüğe geldikten sonra kenar oyası olarak fıstık üzeri tekli fıstık yapıyoruz.
Bu lif modeli gerçekten kolay olduğu kadar da güzel olduğunu görseliyle Sizler de görüyorsunuz yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.