TOMURCUK GÜLLER ÜÇGEN ŞAL MODELİN YAPILIŞ TARİFİ ORGUTARİFLERİ



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel kendimce tasarladığım tomurcuk güller üçgen şal modelinin yapılışı anlatımı sizlere sunuyorum.

Değişik görseli olan ve üzerine dikilmiş gibi görünen bu güller bütün olarak çalışılmaktadır.

Her zaman örgülerin en güzeli en kolay yöntemlerini sizlere sunduğu mı düşünerek siz sevgili örgü sevenlerden de yorumlarınızı beklerim.

TOMURCUK GÜLLER ÜÇGEN ŞAL MODELİN YAPILIŞ TARİFİ

Arkadaşlar kanalın olan orgu tarifleri bakarak tığ işi ve şiş olarak şal modellerini bulabilirsiniz değişik örgü modelleri ve tasarımları en kolay yöntemleri ile hazırladım Sizlerde bu kolay çalışma tekniği için kanalımı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bu üçgen şal modelinin nasıl yapıldığı tarife gelince sizlere tarif olarak yazmak istemedim çünkü tam detaylı olarak anlatımını yaptığımı düşündüm videoyu sizlere paylaştı sonuna kadar izleyerek o güllerin kutu Trabzon çalışmasıyla üzerine İşlediğim güllerin yapılışını da bu videoda bularak Sizler de çok kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

Arkadaşlar Her ne kadar Detay yazsam da yazıda karışık olarak anlayamayacağınız de düşündüm ve video anlatımlarını her zaman için bahsediyorum ki sonuna kadar izleyerek hem el becerileri hem görseli görerek çalışmak daha kolay olacağını düşündüğüm için sizleri video izlemeyi tavsiye ederim.

Hangi ipi kullandı sorunuza gelince ben örgülerde ipin markasından çok hangi hangi örneğimi daha güzel gösterdiğini düşünerek birkaç ipi deneyip örgülerimi bu şekilde devam ediyorum.

Dizlerde örgü yaparken renkleri ve modelin uyumuna dikkat edersiniz her iple daha güzel olacağını düşünerek aynı fikri katılacaksınız.

Sevgili örgü sevenler sayfamda her zaman en yeni en güzel modelleri paylaştığımı düşünerek sizlere bu güzel modeli de beğeneceğinizi umut ediyorum.

Sayfamı ve kanalımı takip ederek bu güzel gül motifleri nasıl yapıldığını ve nerede kullanacağımızı sizlere bahsedeceğim arkadaşlar bugün patikler için yapabiliriz model olarak gösterdiğim boyunluk ve saç bandı olarak kullanabiliriz.

Gördüğünüz gibi tomurcuk güller liflerde çiçek olarak ne kullanabiliriz Yani önemli olan Çiçek motifini yapmayı bilmek bunun içinde yapılış anlatımı video istediğinizde nasıl yapıldığını göreceksiniz ve birçok modeliniz de süsleme olarak kullanabilirsiniz.

Bu güzel çalışmayı beğenip yapacak olan tüm örgü seven arkadaşlarıma buradan kolay gelsin diyorum.

Kaynak.orgutarifleri

Makale yazar:orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.