İÇ İÇE GEÇEN KALPLER İLE PATİK ÇALIŞMASI ANLATIMLI VİDEO



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere bir önceki kanalımda saç bandı ve boyunluk olarak hazırladığım iç içe geçmiş kalp modelinin patik çalışması olarak sizlere hazırladım.

Görseli çok güzel olan bu örgü modeli tığ işi olarak sizlere Yapılış anlatımı yaparak sundum.

Değişik görseli olan bu güzel örgü modelini görmüş olduğunuz gibi Birçok yerde değişik görsel olarak yaratabiliriz.

Şeritler şeklinde çalışıp bir yelek hırka veya Etol şal olarak çalışabilirsiniz.

Bende bir örgü sever olarak her zaman bahsederim ki örgüler bir yerde kalmasın değişik görseller değişik örgülerde kullanabilirim burada bu örneği mi fikirlerim olarak sizlere sundum.

Arkadaşlar bu güzel modeli mi Diğer modellerde olduğu gibi Umarım beğenip yapacaksınız nasıl yapılır sorusuna gelince her zaman bahsettiğim gibi videoyu sonuna kadar izlemeniz yeterli olacaktır.

Arkadaşlar ben bu örgü modelleri tarif olarak sizlere belirtmek İstemedim Çünkü diğer modellerde olduğu gibi görseli ve el çalışma tekniğini görerek çalışma nasıl daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Sizlerde bu modelleri izleyerek yapmanızı tavsiye ederim.

Yine sayfamda ve kanalımda birçok örgü modelleri bulunmaktadır kanalım olan orgu tarifleri Ne girip abone olarak diğer paylaşımlarından da haberdar olacağınızı sitemi takip edip değişik el işi örgü modelleri fikir edinmek açısından sizlere kolaylık olacaktır.

Modelleri gördüğünüzde hangi ip elinizde varsa ve ne yapmak istediğinize karar verdiyseniz küçük bir motif çalışarak Sizler de güzel modeller elde edeceğinizi olmuyorum.

Sayfama en güzel modelleri en değişik teknikleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de güzel yorumlarınızı beklerim.

Bu Petek çalışmasını yeni öğrenen arkadaşlar için de ideal olacağını düşünüyorum çünkü Trabzon çalışarak ve üstüne motif gibi işlenen tığ işi iç içe geçmiş kalpleri dikip çok güzel bir patik elde edeceklerini umut ediyorum.

Kanalımda örgü modelleri ve el işleri olarak bakıp yapamadığınız durumda yorum kısmından belirterek sizlere tekrar yardımcı olacağımı unutmayınız.

Iç içe geçmiş kalpli patik modelinin yapılışını beğenip yapacak olan tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.