NAZAR BONCUĞU YÜZ LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel nazar boncuğu renkleri ile harika olan yüz lif modelini hazırladım.

Yıldız tekniği ile çalışılan yüz lif olarak renklerin geçişlerine bakmanızı tavsiye ederim.

Bize çok güzel lif modelini hazırlayan ve sunan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim arkadaşlar bildiğimiz gibi hep çalışması hep aynı şekilde çalışmaktadır Fakat ben her zaman sizlere bahsederim ki renklerin geçişleri için ve desen model olarak daha rahat çalışabilmesi için video anlatımını izlemenizi tavsiye.

Bir önceki sayfamda yeni değişik lif modelleri mevcuttur baktığınızda değişik örgü modelleri ve değişik el örgüleri bulabilirsiniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Hep kış anlatımına gelince Arkadaşlar ben tarif olarak her ne kadar tam tarihini yazsam da video anlatımı birebir izlemek daha mantıklı geldiği için tarif yazmaktan sa video anlatımlarına tavsiye ederim.

Bende bir örgü sever olarak her ne kadar tarifi okumak da her ne kadar doğru yazılsa da en yapılış tekniğine bakarak yapmak en doğrusu olduğunu düşünüyorum.

Güzel lif modeli ve Nazar değmeyecek bir nazar boncuğu olarak keyfinize yer vereceğinizi umut ediyorum Umarım diğer modeller gibi bu yüz lif modelini de beğenip yapacaksınız.

Renkleri gerçek nazar boncuğu andıracak renkler kullanarak yapıldı Siz nerede bu renkleri dikkate alarak yaparsanız bu lif modeli renk geçişleri gibi sizin de modeliniz harika olacaktır.

Yine değişik ve güzel modelleri görmek fikir edinmek isterseniz sayfamı takip ederek ve kanalım olan orgu tariflerini abone olarak birçok değişik güzel modellere sahip olacağınızı unutmayınız.

Sayfama en güzel en yeni modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de güzel yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel yüzlü lif modeli mi beğenip yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.