İÇ İÇE GEÇEN KALPLER ÖRGÜ BOYUNLUK İLE SAÇ BANDIN TÜRKÇE ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik süpür görünümlü iç içe geçmiş kalpler örgü modelinin yapılışı tekniğini sizlere sundum.

Değişik görseli olan bu güzel modeli Ben saç bandı olarak sizlere sundum Fakat diğer her örgüde olduğu gibi bu modeli de Birçok yerde kullanabiliriz.

 

Bu modelin diğer görseli olarak patik çalışması hazırladım arkasından patik model görselini de sizlere hem yapılışıyla hem görselini paylaşacağım takip ederseniz bu güzel modelleri Sizler de sahip olacaksınız.

Arkadaşlar çok güzel örgü modelini detayı olarak nasıl yapılır sorusuna gelince videoyu sonuna kadar izlerseniz Sizler de en az benim kadar kolay çalışacağınız umut ediyorum.

Çok güzel çalışma Her renkle yapabilirsiniz Her iple çalışabilirsiniz tığ işi olarak bir yelek çalışması yapabilirsiniz bir bluz Yakası kayık yaka olarak düşündüğünüz de harika bir görsel olacaktır bu modeller her örgüde olduğu gibi değişik yerlerde kullanarak deneyebilirsiniz.

Ben örgülerim de en kolay ve değişik fikirlerimi sizlerle paylaşmak için buradayım Umarım bu düşüncelerime ve bu görseli olan modelleri mi Sizlerde beğeniyorsunuz.

Yine değişik modeller ve değişik tasarımlar için kanalım olan orgu tarifleri ve sitemden ziyaret ederek birçok değişik örgü modelleri el işleri olarak tarifleri ulaşabilirsiniz.

Modelleri baktığınız zaman çok zor değil sakın bırakmayın modeller anlatımları izlediğinize ne kadar kolay olduğunu Sizlerde göreceksiniz denediğiniz küçük bir parça da motif olarak Hazırladığınız da kolay olup Sizlerin de yapacağını düşünerek bu modelleri Sizler de yapacaksınız.


.Sayfama en güzel en yeni modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de güzel yorumlarınızı beklerim.

Yeni öğrenen arkadaşlar özellikle zor değil sakın model yapmaktan kaçınmayın videoları tam Detay anlatımları istediğinizde Sizlerde en az örgü yapan arkadaşlar kadar rahat çalışacağınız ümit de diyorum.

Şiş ile küpün görünümü olan ve iç içe geçmiş kalpli örgü modelini Sizlerde yapacak olursanız şimdiden örgü sevenlere kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.