EN KOLAY AJURLU YELEK MODELİN ANLATIMI ORGUTARİFLER



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel gösterişli bayan yelek modelinin yapılışını hazırladım ve sizlere en kolay şekilde yapılışını anlatımını yapıp video olarak paylaştım.

Arkadaşlar her zaman örgülerim de bahsettiğim gibi en kolay yöntemlerini bularak sizlere yapılış anlatımını paylaşıyorum Umarım bu en kolay çalışma tekniği mi beğenip Sizlerde yapacaksınız yapmak istediğinizde videoyu sonuna kadar izlerseniz en kolay yapılış tekniğini Sizlerde elde etmiş olacaksınız.

Değişik görseller ve değişik modelleri tasarlayıp kanalım olan orgu tariflerinde yapılış anlatımını sizler için yapıyorum Sizlerde izleyip daha kolay çalışma yöntemini elde edeceğinizi umuyorum.

AJURLU YELEK MODEL TARİFİ

Değişik modeller ve değişik örnekleri sahip olmak için sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli olacağını düşünüyorum örgü modelleri ve yapılışları için kanalıma abone olarak ve zil butonu aktif hale getirip diğer paylaşımlarından haberdar olacaksınız.

 

Bu örgü modeli nasıl ve nerede kullanacağımız sorusuna gelince her zaman bahsettiğim gibi her ne kadar tarif versem de videoyu izlemek tavsiye ederim yapılışı el sesli ve görseli görerek çalışmak en kolay yöntem olduğunu söylemek istedim.

Bende bir örgü sever olarak her zaman için görseli görüp çalışmak en mantıklı olduğunu ve en doğru olduğunu düşünerek fikirlerimiz sizlere paylaşmak istedim.

Bu güzel yelek modeli olarak annelere uygun olduğunu düşünüp Sizler de bu modeli yelek çalışması yapabilirsiniz ister çocuklara ister kendinize yapacağınızı düşünerek bunun yapılış tekniğini sizlere anlattım.


Ajurlu çalışmalarda her zaman farklı bir yöntem deneyerek ilmekleri çıkarıp çapraz yapmaktansa bu şekilde çalışıp sizlere daha kolay olacağını düşünerek değişik teknikleri mi fikir olarak sizlere sunuyorum Umarım Sizlerde bu değişik çalışma teknikleri beğenip çalışacaksınız en güzel en yeni modelleri sizlere paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim
.
Sevgili örgü sevenler bu güzel ajurlu örgü modelini yeni öğrenenler dahi yapacağını ve çok kolay olduğunu düşünür ve en güzel model olarak düşünerek Sizler de bunu yapacak olursanız şimdiden tüm örgü sevenlere kolay gelsin keyifli örgüler dilerim.

Kaynak:orgutarifleri

Makale yazar: orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.