ŞİŞ İLE ÖRÜMCEK AĞI ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI ORGUTARİFLERİ



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel yeni değişik Örümcek ağı olan örgü modeli tarifini yaptım ve sizlere sundum.

Diğer modellerde örgüler de olduğu gibi Bu modelde de her yerde kullanılabilir olduğunu söylemek istedim.

yapılışı ve nerede kullanmamız sorunuza gelince yapımı anlatımı olan orgu tarifleri videoyu sonuna kadar izleyerek Sizlerde kolay yöntemi olan bu çalışmaları bulabilirsiniz.

Kanalımda buna benzer Yıldız Tekneyi çalışması paylaştım fikir edinebilirsiniz kullanarak çok daha güzel ve çok daha kolay elde ederek sizlere kolay çalışma tekniğini paylaşmak istedim.

Arkadaşlar değişik model çalışmak isterseniz ve en kolay yönleriyle yapmak istediğinizde kanalımı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır değişik modellerde değişik el işleri ile çalışmayı düşünürseniz sayfamı ziyaret ederseniz birçok yeni model ve en güzel çalışmaları sizlere paylaştığımı unutmayınız.

 

Sayfama en güzel en yeni modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı bekliyorum.

Hangi iple ve hangi işte çalışma ile ilgili sorunuz olursa ben hiç bir zaman ipin markasını vermek istemedim çünkü örgüler İstediğimiz her iple yapabiliriz sadece şişimizin uyumlu olmasına dikkat etmemiz gerektiğini de unutmayalım.

Arkadaşlar bu güzel modeli sizlere hazırlayıp sundum Umarım anlatımım ve modelinden memnun kalıp ücretsiz kanalıma abone olacaksınız diğer modellerden haberdar olmak için zil butonu aktif hale getirirseniz diğer paylaştıklarım dan da haberdar olacaksınız.

Bu güzel örümcek ağı örgü modelini yapmak isteyen tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.