KOLAY BİR TEKNİK İLE KUŞ GÖZÜ ÖRGÜ MODEL ANLATIMLI VİDEO



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel var olan bir kuş gözü  örneği daha kolay daha rahat çalışabilmemiz için yapılış tekniğine anlatan videoyu hazırladım.

Diğer  örgülerde yaptığım gibi her zaman kolay çalışılacak yöntemi bulup sizlere paylaşmak için burada olduğumu unutmayın.

Arkadaşlar görselde gördüğünüz kuş gözü örgü modelinin en kolay çalışma yöntemi ile sizlere yapılışını anlatan videoyu paylaştım sonuna kadar izleyerek Sizler de en az benim kadar daha kolay çalışacağınız olmuyorum.

En güzel modelleri en kolay ve en daha rahat çalışma tekniğini bulup sizlere anlatımını yaptığım tarifleri kanalımı ziyaret bir çok kolay çalışma teknikleri Bizlerde elde edebilirsiniz.

Sayfama bakıp yine değişik güzel örgü modelleri ve el işleri olarak sayfamda bulabileceğinizi oluyorum.

Değişik modellerin yapılışlarını anlatımını yaptığım videoları izleyerek Sizler de değişik fikirleri bularak kendiniz değişik fikir üretebilirsiniz ben bu fikirleri sizlere paylaşmanın sebebi Sizlerin de en az benim kadar kolay ve rahat çalışmanızı sağlamaktır.

Model anlatımlarında Umarım Sizler de beğenip yorumlarınızı bekliyorum Bu güzel modelleri beğeni ve yorumlarınızı esirgemeden sosyal medya hesaplarınız dan da paylaşmanızı isterim

Evet arkadaşlar bu güzel modellerin nerede nasıl kullanacağınız sorunuza gelince ben her zaman bahsederim ki örgüler bir yerde kalmasın istediğimiz yerde istediğimiz iple kullanıp bu örgü modelleri yapmalıyız.

Diğer modellerde olduğu gibi bu örgü modeli de Birçok yerde kullanabiliriz bebek yelekleri kendinize yelek veya hırka olarak çalışabilirsiniz kapşonlu veya düz olarak yapabilirsiniz şapka boyunluk olarak çalışabilirsiniz yani diğer örgülerde yaptığımız gibi her istediğimiz ve görmek istediğimiz her yerde bu modelleri kullana bilmeliyiz.

Değişik modellerde ve bu çalışmaların da beraberinde yapamaz olduğunuzda yorum kısmına belirterek sizlere yine yardımcı olacağım.

Değişik modelleriniz de yapamadığınız bulursanız ve onların nasıl yapıldığı ile ilgili sorunuza cevabım olacaktır Yeter ki sizler yorum kısmında belirtin.

Arkadaşlar bu güzel modeli benim yapmak istediğinizde videoyu sonuna kadar izlemenizi her zaman için tavsiye ederim ve şimdi bu modeli yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

kaynak :orgutarifleri

makale yazar :orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.