EN KOLAY KABARTMALI DOLAMA TEKNİK İLE BAKLAVA DESEN ÇALIŞMASI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel en kolay yapılış tekniği ile kabartmalı dolama baklava deseni örgü modelinin yapılışını sizlere paylaşıyorum.

Örgülerde en kolay teknikleri bulmak ve en kolay çalışmaları yapmak için burada olduğumu unutmayın değişik görselleri ve değişik modelleri kolay çalışma tekniklerini elde ederek bu güzel modelleri çok rahat çalışacağınız olmuyorum.

Kanalında örgü tarifleri olarak her modeli kolay yapılış tekniğini bulup sizlere yapılışını anlatan videoyu paylaşıyorum.

Umarım Sizlerde bu güzel kolay çalışma yöntemini beğenip yapacaksınız yapmak istediğinizde videoyu sonuna kadar izleyerek değişik teknik çalışmasını Sizlerde kolay çalışma yöntemini elde edebilirsiniz.

Bu güzel modelleri ve çalışma tekniklerini anlatan videoyu sizlere paylaşıyorum değişik ve güzel modelleri bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacağını düşünerek Ve kanalımda yapılış anlatımını sonuna kadar izleyerek değişik fikirler elde edeceğinizi umuyorum.

Bu güzel model nerede ve nasıl yapılır sorunuza gelince diğer örgü modellerinde bahsettiğim gibi bu örgü modelinde de her yerde kullanabileceğiniz güzel bir de sen olduğunu düşünerek sizlere sunuyorum.

Markası olarak hiçbir zaman sizlere sunmadı Çünkü istediğimiz iple her örgü yapabileceğimizi düşünüyorum sadece ince ip ve Kalın ip olarak deneyip sizlere görseli anlatmak istedim ve değişik fikirleri sizlerle paylaşmak için burada olduğumu unutmayın.

Sevgili örgü sevenler bu güzel en kolay yöntemi ile kabartmalı dolama örgü modelini nasıl yapıldığını sizlerle paylaştığım izleyerek Sizler de kolayca yapacağınızı umuyorum yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.