HARİKA RENKLİ MİNNEMOUSE LİF MODELİN YAPILIŞ AÇIKLAMALI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeniş bir minnemouse lif çalışmasından bahsetmek istedim.

Değişik bir çalışma teknik ile bu güzel lif modelini sizlere fikir olsun istedim yapılışına gelince sayfanın sonunda yapılışı anlatan video paylaştım bakıp daha kolay yapacağınızı umuyorum.

Bende bir örgü seven olarak her zaman tariften ise video izleyerek çalışmak daha mantıklı gelir çünkü hem görsellere bakıp hemde el tutuşuna bakarak anlatımla beraber çalışmak daha kolay olacağını umarak sizlere video anlatımını öneririm.

Bu minnemouse lif modeli ben çok beğendim umarım sizlerde beğeneceksiniz bu model ile değişik bir figür çalışabilirsiniz battaniye harika olacağını düşünüyorum tüm örgülerde bahsederim ya örgü bir yerde kalmasın evet bir lif çalışması ile bebek battaniye puf puf olacaktır.

Lifte kullanılan ipleri

Değişiklik her örgü seven de yapabilir işte desen ve model sizde bu lif çalışmasıyla battaniye olarak harika olacaktır kadife ip ile çalışma yapıldığı gibi bu lif yıldız çalışarak değişik model elde edebilirsiniz tavsiye ederim.

Bize bu güzel model hazırlayan ve sizler için kolay olsun diye anlatımını yapan arzu hanıma buradan çok teşekkür ederim.

BU GÜZEL MODELİ UMARIM BEĞENECEKSİNİZ YAPMAK İSTEYEN ÖRGÜ SEVEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.