ÇOK GÜZEL TIĞ İŞİ BEKLENEN PATİK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



patik model yapılışı
patik model yapılışı

Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok güzel bir tığ işi patik çalışmasını hazırladım ve sizlere yapımında kolay olsun diye video anlatımını paylaştım.

Çok kolay ve iki renkli bu güzel çalışmayı umarım sizlerde beğenecek ve yapmak istersiniz her zaman bahsettığım gibi video anlatımını sonuna kadar izleyerek çok kolay anlayacak ve yapılışını kolaca yapacaksınız.

Bize bu güzel iki renkli patik çalışmasını hazırlayan ve yapılışını anlatan video sunan suzan hanıma buradan çok teşekkür ederim.

İKİ RENK TIĞ ÖRGÜ PATİK MODELİ
İKİ RENK TIĞ ÖRGÜ PATİK MODELİ

Her model gibi bu güzel patik modeli de çok güzel anlatımla sizlere paylaşmak istedim.

Yine bu güzel modeller gibi değişik modeller ile çalışmalardan fikir edinmek isterseniz yapılış anlatımlar ile görseller var sayfamda ziyaret ederek bulup fikir edine bilirsiniz.

Yapılış tarif olarak yuvarlak başlayarak yapılan bu model sayılar ve sıra kaç yapılır sorunuza gelince video izlemenizi tavsiye ederim her ne kadar sizlere tarif olarak versem de görsele bakıp ve el becerisini izlemeniz daha kolay çalışacağınızı umarak sizlere video anlatımını tavsiye ederim.

TIĞ İŞİ PATİK MODELİ
TIĞ İŞİ PATİK MODELİ

Arkadaşlar örgü ve el işleri olarak en güzel ve en yeni modelleri paylaşıp fikir edinmenize yardımcı olduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel iki renkli tığ işi patik modeli beğenip yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

TIĞ İŞİ PATİK MODEL ÇALIŞMASI OLAN VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.