WAFER ÖRGÜ MODELİN EN KOLAY YAPILIŞ YÖNTEMLİ VİDEO



Merhaba sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik bir wafer  örgü modelinin yapılışını sizler için anlatan video hazırladım.

Arkadaşlar gofret modeli olan bu örgü modelini çok kolay yöntemle çalışmasını yapıp sizlere nasıl yapıldığını anlatan videoyu hazırladım sizlere de yapmanız için videoyu sonuna kadar isteyerek Çok kolay çok rahat çalışacağınızı umuyorum.

Umarım diğer modeller gibi bu modelleri de beğenip Sizlerde yapacaksınız nerede ve nasıl kullanırız sorusuna gelince de olduğu gibi her örgülerde istediğimiz ve görmek istediğimiz her yerde örgü modelleri kullanabiliriz.

Arkadaşlar bu gofret modeli örgü bebek battaniyesine Çok yakışacağını düşünerek sizleri uygulamanızı tavsiye ederim şapka gibi Birçok yerde kullanabilirsiniz değişik çalışma tekniği olan gofret modeli Sizlerin de umarım beğeneceksiniz.

Başlama tekniği olarak çok rahat kullanabilirsiniz bir yer başlama teknikleri gibi örgü başlamak eşliğinde Bu modelde yakışacağını düşünüyorum değişik görseli olarak bu güzel modeli ister bütün çalışıp isterse başlama tekniği olarak kullanabilirsiniz kıvrılma özelliği olmadığı için her örgü başlama tekniğinde çok rahat kullanabilirsiniz.

Yine Sayfamda değişik başlama teknikleri olan videolarımı paylaştım kanalımda açıklamasını yaptım bu başlama tekniklerini bakıp Sizlerde örgü başlama tekniği olarak fikir edinebiliriz.

ÇOK AMAÇLI WAFER ÖRGÜ MODELİ
ÇOK AMAÇLI WAFER ÖRGÜ MODELİ

Arkadaşlar örgü modelleri değişik olsun Başka bir modele bakmak istiyorum derseniz kanalım olan orgu tarifleri veya sistemde birçok örgü modeli bulabilirsiniz sadece ziyaret etmeniz ve abone üye olarak takip etmeniz yeterli olacağını düşünüyorum.

Bu güzel modeli beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

GOFRET ÖRGÜ MODELİN ANLATAN VİDEO

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.