KALP KALBE KARŞI LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün yine çok güzel kalp kalbe yakın lif modelinin yapılışını hazırladım.

Bildiğimiz gibi lif modeli fıstık çalışması ve yıldız tekniği ile yapılır Bu modellerin hepsini örgü tekniği aynı olsada renklerin geçişleri ve desen uygulaması için video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim.

Lif modelleri Renklerin uyumu ve renklerin geçiş yerlerini nasıl yapıldığını daha kolay çalışa bilmeniz için tarif yazmak yerine videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar yine bu model gibi çok güzel değişik lif modelleri sayfamı ziyaret ettiğinizde bulabileceğiniz olmuyorum.

Her zaman en güzel en yeni modelleri sayfamda yer verdiğimiz düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Değişik modeller ve değişik tasarımlardan haberdar olmak isterseniz kanalıma abone olarak sayfamızı ziyaret ederek ve takip ederek yeni paylaşımlardan haberdar olacaksınız.

Bize bu güzel modelin Kalp kalbe karşıdır örgü lif modelini hazırlayan ve yapılışını kolay olsun diye video anlatımını yapan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Her zaman bahsederim ki örgülerde Renklerin uyumu çok önemlidir işte yine de göreceğiniz renklerin birbirine uyumu ve görseli harika yaratan renklerle çalışmasını sizler için hazırladım ve sundum Umarım bu güzel lif modelini de beğenip yapacaksınız yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.