GÜNDÜZ SEFASI ÖRGÜ LİF MODELİN TAM DETAYLI VİDEO ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik gündüzsefası çiçekli yıldız modeli lif çalışmasının detaylı anlatımıyla sizlere sunuyorum.

Çok güzel çok değişik seslerinizi süsleyecek bu güzel lif modelinin yapılışı detayları olan videoyu paylaşarak Sizlerin de izleyip daha kolay yapacağımızı umuyorum.

Yine değişik modellere bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek birçok lif modeli ve örgü modellerini bulabilirsiniz.

Arkadaşlar çok güzel Yıldızı gündüzsefası çiçekli lif modelinin yapılışını ve anlatımını yapan Arzu Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Bu Yıldız teknikle çalışırmış gündüzsefası lif modelinin yuvarlak lif modeli olarak çalışabilir veya bu çiçekleri kullanıp lif modellerinde değişik görsel olarak Sizlerde hazırlayabilirsiniz.

Çiçek motifleri olarak birçok çiçek yapılış teknikleri sayfamda ve kanalım olan orgu tarifleri’nde bulabilirsiniz.

Gündüzsefası lif modelinin çiçeğini şapka ve küçük motif yaparak erkeklerde de kullanabilirsiniz yani çiçeği süsleme olarak örgü de kullanabilirsiniz.

Lif çalışması her zaman örgü tekniği olarak hep aynı şekilde fıstıklı Yıldız çalışma tekniği ile yapılır Her Zaman bahsederim Ki Yıldız çekme ile çalışılan bu liflerin renk geçişleri ve motiflerin birleştirme şekli farklı olduğu için video anlatımını sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

Bu güzel çalışmayı lif modeli olarak sizlerin de beğeneceğini umuyorum sayfama en güzel en yeni modelleri paylaştığımı düşünerek sevenlerden de yorumlarınızı beklerim.

Gündüzsefası lif modelini beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.