AJUR GÖRÜNÜMLÜ BAYAN ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik ajur görünümlü bayan örgü model yapılış anlatımlı ajurlu görünen bir örgü modelin yapılışını hazırladım.

Değişik ve güzel bir yelek ,hırka modeller de kullanacağınız bir örnek ve diğer örgüler gibi her örgü modellere yakışacak olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.

AJURLU GÖRÜNÜMLÜ BAYAN ÖRGÜ MODELİN TARİFİ

Yapılış olarak iki şiş kullanarak ajur yapmadan ajur görünümlü bir örnek çalışması bir çok yerde kullanarak örebilirsiniz.

yapılışına gelince video anlatımını izleyerek daha kolay çalışacağınızı düşünerek anlatımlı video izlemenizi öneririm

Her zaman bahsettiğim gibi sizlere yine bu güzel modellerden değişik olsun isterseniz sayfamı ve kanalım olan orgutarifleri ni ziyaret ederek bir çok örnek bulacağınızı düşünüyorum.

BAYAN ÖRGÜ ŞİŞ MODELİ
BAYAN ÖRGÜ ŞİŞ MODELİ

 

Bu güzel modellerden yine haberdar olmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek ve ya kanalıma abone olarak her yeni model paylaşımdan haberdar olacaksınız.

Bu modelin tarifine gelince arkadaşlar video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim her ne kadar tarif versem de anlatımı izlediğiniz kadar kolay olmayacak olduğunu düşünüyorum.

Ben örgü seven olarak sizlere zaten video anlatımlarım da her modelde değişik fikirlerimi paylaşıyorum umarım sizlerde bu modellerden ve anlatımdan memnun kalacak ve takip edeceksiniz.

AJURLU BAYAN YELEK MODELİ ŞİŞ ÖRGÜ
AJURLU BAYAN YELEK MODELİ ŞİŞ ÖRGÜ

Modeli nerede kullanabiliriz sorunuza cevabım şu her örgü bence çok güzel bir isim vermek gerekse verilir oysa örnek istediğimiz görünümü güzel olacak düşündüğümüz her yerde kullanabiliriz.

Her zaman bahsederim ya model bir yerde kalmasın evet sadece örneğin adını koymaksa bu modelde yelek olarak kullanmalısınız diye paylaştım fakat her örgüye yakışacak bir örnek ve hatta başlama teknik olarak bile kullanabiliriz.

Bir önceki sayfalarımda yeni başlama teknikleri hazırlayıp sizlere sunmuştum başlama teknik olarak her örgüye de kullanabilirsiniz bu örnek gibi.

Evet arkadaşlar umarım modelimi beğenip yapacaksınız şimdiden tüm örgü sevenlere kolay gelsin.

Kaynak :orgutarifleri

Makale yazar : orgutarifleri.com

BAYAN YELEK ,HIRKA ÖRGÜ MODEL VİDEO ANLATIMI.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.