KAR ÇİÇEKLERİ LİF MODELİN ÇALIŞMASI İLE VİDEO ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel kar çiçekleri görseli olan çok güzel lif modelini sizlere hazırladım ve yapım aşaması kolay olsun diye video anlatımını paylaştım.

,Renkleri ile harika lif modeli sizlere fikir olsun çeyiz için modelleri yapmanıza yardımcı olayım istedim.

Değişik lif modelleri düşünecek olursanız yine bir önceki sayfamda paylaştım sayfamı ziyaret ederek bir çok değişik ve çok güzel modellere sahip olursunuz.

Sayfama her zaman en yeni ve en güzel modellerden sizlere paylaşıp fikir edinin istedim sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Kar çiçekleri lif modelin renkleri ile har,ika olduğunu düşünerek sizlerde bu güzel modellerden bilgilenin dedim.

Artan iplerinizi de bu modelde olduğu gibi değişik renkler ile harika modeller yapabilirsiniz zemin için tam yumak olsun çiçekler için küçük ipler olarak kullanabilirsiniz veya yine değişik kalan ipleri değerlendireceğiniz lif modeller var sayfamda bakıp sizlerde yapabilirsiniz iplerinizi değerlenmiş olur.

Tarife gelince nasıl yaparız diye düşünme sayfanın sonunda yapılışını anlatan video izleyerek daha kolay çalışabilirsiniz ben her zaman video izlemenizi öneririm çünkü görsel olarak çalışmak daha mantıklı olur diyerek video paylaşıp kolayca yapacağınızı umuyorum.

Diğer modeller gibi umarım bu güzel kar çiçekleri lif modelini de beğenirsiniz bize bu güzel modeli hazırlayan pembe hanıma buradan çok teşekkür ederim yapacak olan örgü seven arkadaşlara da şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.