KABARTMALI HER ÖRGÜ MODELLE YAKIŞACAK ÖRGÜ MODEL ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok güzel her kabartmalı  örgü için kullanacağınız bir örnek hazırladım ve yapılış anlatımını yaparak paylaştım.

Bu güzel ve kolay örgü modeli umarım beğenip yapacaksınız eğer yapmak isterseniz yapılışı anlatan video paylaştım izleyerek sizlerde çok kolay çalışabilirsiniz.

Her örnek gibi bu örneği de her örgü modelinde kullanabilirsiniz değişik kabartmalı görseli ile çok güzel oldu sizler isterseniz bebek takılarında kullanarak harika takım yapabilirsiniz bebek battaniye ile başlayıp hırka,yelek,bere.patik ve bir çok model yaparak güzel bir kombin olarak kullanacağınız güzel modelime yorumlarınızı beklerim.

kabartmalı örgü model tarifi

KABARTMALI ÖRGÜ MODELİN TARİFİ
KABARTMALI ÖRGÜ MODELİN TARİFİ

Yine değişik ve başka modelden bilgi edinmek isterseniz ve değişik örnek olsun diyecek olursanız sayfamı ve kanalım olan orgutariflerini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır bir çok örgülerden fikir edine bilirsiniz.

Yapılışına gelince yorum yapıp tarif vermedim video izleyerek daha kolay çalışabileceğinizi düşünüyorum çünkü görsel bakarak ve el çalışma tekniği görerek daha iyi sonuç elde edebileceğinizi düşündüm.

Örgü modelin arka yüzü

modeli yine yapamaz olursanız tabii ki yardımcı olacağım yorumlardan bilgilendirerek sizlere yardımcı olurum onun için buradayım.

Arkadaşlar ipi soracak olursanız ben marka vermek istemem çünkü istediğiniz ipi kullanabilirsiniz zaten örgü modelleri de istediğimiz yani görmek istediğimiz her yere yakışacaktır.

Umarım anlatımın  dan memnun kalıp diğer modeller için abone olarak takip edersiniz yorumlarınızı beklerim .

Bu kolay ve güzel örgü örneğimi beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

DEĞİŞİK ÖRGÜ BAŞLAMA TEKNİK İLE KABARTMALI ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.