FANTASTİK SAÇ ÖRGÜ YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik saç örgü modelinin yapılışı tekniği ile başlama tekniğini hazırladım.

Görseli her ne kadar karışık olsa da yapılış tekniği olarak çok kolay çalıştım Sizlerin de bu çalışmayı rahat yapabilmeniz için kanalın olan olgu tarifleri ziyaret ederek daha da kolay çalışacağınız olmuyorum.

10 TL beğenerek sizler için yapılışını anlattım Umarım Sizlerde bu güzel modelimi beğenin yapacaksınız her zaman bahsettiğim gibi yapılış Ayriyeten sizlere yorum yaparak belirtmekten se anlatımını sonuna kadar izleyerek daha kolay daha rahat çalışacağımızı düşündüğüm için videoyu sizlere paylaştım.

ÇOK AMAÇLI FANTASTİK SAÇ ÖRGÜ MODELİ
ÇOK AMAÇLI FANTASTİK SAÇ ÖRGÜ MODELİ

Bu örgü nerede kullanmalıyız sorusuna gelince bay bayan örgülerinde kullanabiliriz çalışmak ilmekleri iki ters bir düz olarak yapılan ve 9 sırada sonra çapraz oluşan bu örgü modelini yapılışında çabuk ilerleyen bir model olduğunu söylemek istedim.

fantastik saç örgü modeli
fantastik saç örgü modeli

Arkadaşlar çapraz yapılış şekli saç örgüleri benzer fakat ikinci çaprazında değişik yerden alarak yapıldığı için izleyerek yaparsanız bu model gibi sizin de modeliniz daha da güzel olacağını düşünüyorum.

Bu model gibi güzel modelleri bakıp fikir edinmek isterseniz kanalım ve sistemde ziyaret ederek birçok güzel modellerin ve yapılışlarını paylaştığım sayfalarından fikir edinebilirsiniz.

Şimdi bu güzel çalışması yaptığın örgü modelinin örmek isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.