ÇARKI FELEK ÖRGÜ LİF MODELİN YAPILIŞ TARİFİ



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik çalışma tekniği ile çarkıfelek lif modelinin yapılışı detaylarını paylaşacağım.

Sizler için bu güzel lif modelinin yapılışını anlatan videoyu paylaşarak Sizlerde izleyin bu modeli çok kolayca yapacağınız umuyorum.

Değişik çalışma tekniği ile ve görseli renkleri ile harika olan bu güzel modelin Sizlerde değişik bir bu modeli olarak kullanabilirsiniz .

Arkadaşlar bu modeli sadece Elif olarak değil diğer mutfak peçeteleri olarak veya bir süs eşyası olarak kullanabileceğiniz çok güzel kabarık olmayan bir lif çalışmasını Sizlerin de dikkatini çekeceğini umuyorum.

Çeyizleriniz de kullanabileceğiniz bu model gibi birçok modeller bakım isteyecek olursanız sayfamı ziyaret ederek birçok modeli sahip olacağınızı ve fikir edinebileceğiniz modeller olduğunu düşünüyorum.

Bize bu güzel modeli hazırlayıp ve sunan pembe Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim

Umarım bu güzel modelini de beğenir yapacaksınız her zaman bahsettiğim gibi video anlatımı çalışmayı izleyerek Sizlerin de çok daha kolay yapacağınızı umarak ayreten sizlere tarif olarak belirtmedim.

Sevgili örgü sevenler bu güzel modeli renkleriyle görseliyle harika bulup çalışmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.