SABAH KAHVALTIYA POĞAÇA TARİFİ



Sevgili Hanımlar bugün sizlere yine değişiklik olsun diye birazcık pasta tarifleri ile ilgili bilgi vermek istedim.

Örgülerimizin arasında sayıların yanına Veya sabah kahvaltısı için yapacağınız çok güzel bir poğaça tarifi vermek istedim.

Bir misafir geleceğinde sen yanına çok güzel gösterişli olan bu Poğaçayı sunabilirsiniz İsterseniz sabah kahvaltıları için hafifçe yapacağını ve görseli güzel olan bu poğaça yapacağınızı olmuyorum.

Nasıl yapılır ile ilgili sorusuna gelince hem tarif olarak sizlere belirttim hem de yapılışı anlatan videoyu paylaştım videoyu sonuna kadar izleyerek nasıl yapıldığını görebilir ve Sizlerde yapmak istediğinizde çok kolay yapacağınızı umuyorum.

KATMER POĞAÇA 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 paket instant kuru maya 1 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 yumurta beyazı Yarım su bardağı sıvıyağ 5.5-6 su bardağı kadar un Aralara sürmek için; 150 gr yumuşamış tereyağı Üzeri için; yumurta sarısı biraz sıvıyağ İçi için; peynir.

Sevgili Hanımlar bu güzel tarifimi Umarım beğeneceksiniz yapmak isteyen ev hanımlarına şimdiden kolay gelsin afiyet olsun

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.