LİF MODEL ÇALIŞMA TEKNİK İLE BOYUNLUK YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel bir yıldız tekniği lif çalışma modeli ile boyunluk yapılışı anlatımını paylaşacağım.

Örgüler bir yerde kalmasın diye her zaman bahsederim ya Hiç de bu lif model çalışmasıyla böyle boyunlu çalışılması çok harika olduğunu görüp sizlere de bununla ilgili fikir vermek istedim.

Fıstıklı Yıldız çalışma tekniği ile yine birçok şeyi yapabileceğimizi bir bebek battaniyesi bebek hırkası gibi modellerde de bu lif model çalışma tekniğini kullanabilirsiniz.

Bir de bu güzel Fikri veren ve bu güzel modelin yapılış tekniğinin anlatımını yapan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Arkadaşlar yine boyunluk şapka gibi değişik modellerden fikir edinmek isterseniz kanalım olan olgu tariflerini ziyaret ederek veya sayfamdan birçok örgü modelini bulabilirsiniz.

 

Örgü modelleri hangi iple çalışmamız gerektiğini düşünecek olursanız tüm örgü iplerle istediğiniz modelleri yapabilirsiniz renkler ve markası kendinize ayıp olsun sadece modellerin çalışma teknikleri benden olsun.


Bu güzel modeli Umarım Sizler de beğeneceksiniz yapmak isterseniz yapılış anlatımı olan videoyu sonuna kadar izleyerek daha da kolay çalışacağınız umuyorum.

Bu güzel modelin yapılışını Yıldız Teknik olarak çalışmasını bilenler dahi yapılış tekniği için videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

Bu güzel Yıldız tekniği boyunluk çalışmasını beğenip çalışacak olan tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.