İKİ İŞİ İLE YILDIZ TEKNİK ÖRGÜ MODELİN ŞAPKA YAPILIŞ ANLATIMI



 

Bugün de sizlere Yıldız tekniği ile çalışarak bir şapka çalışması hazırladı sizlerinde beğeneceğinizi umarım.

Her zaman bahsederim ya örnek bir yerde kalmamalı ben Yıldız tekniği örgü modeli çalışmasını Bir önceki kanalımda bahsetmişti Örneğin bir şapka da çalışarak sizlerin değişik olarak her yerde kullanabileceğimizi göstermek istedim.

 

Video anlatımını sonuna kadar izleyin değişik fikirler edinebilirsiniz her örgü modelinde izlemenizi tavsiye ettim konu değişik teknik çalışmaları değişik el hareketleri görerek daha da kolay hale getirebilirsiniz O yüzden izlemenizi her zaman için bahsederim ve izlemenizi tavsiye ederim.

Sevgili örgü sevenler bu güzel şapka çalışmasına bir boyunlukla tamamlayabilirsiniz İsterseniz biz çocuklar için şapka boyunluk yelek hırka patik ve battaniye gibi tüm modelleri bir örnekle kombin yapabilirsiniz.

YILDIZ ÖRNEKLİ ŞAPKA MODELİ
YILDIZ ÖRNEKLİ ŞAPKA MODELİ

Bu örgü modeli nasıl yapılır ile ilgili bilgi vermedim sadece videoyu izleyerek yapacağınızı söyledim Fakat yine yapamaz olursanız ve değişik fikir edinmek isterseniz yorum kısmından belirterek sizlere yardımcı olacağım.

Kanalımda ve Sayfamda değişik birçok örgü modelleri mevcuttur örgülerle ilgili ve el işleri ile ilgili bilgi edinebilirsiniz kanalıma abone değilseniz abone olarak her paylaşım örgü modellerden haberdar olursunuz.

Şimdi bu güzel örgü modelini beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

KAYNAK:ORGUTARİFLERİ

Makale yazar: orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.