KABARMALI ÇOK KOLAY ÖRGÜ MODEL YAPILIŞ ANLATIMI NA BAKALIM MI



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine çok kolay ve çok güzel bir örgü modelin yapılış anlatımını sizlere hazırladım ve yapılışında sizlere kolay olsun diye video anlatımını paylaştım.

Evet çok kolay fakat gösterişli bir örnek hazırladım diğer örgülerde olduğu gibi bu örneği de her örgü de kullanabilirsiniz.

Her modelde olduğu gibi bu modelinde de yapılışı farklı çalıştır yapacağınız modellerde anlatımını sayfamda her zaman yer vermektir sonuna kadar izleyerek Sizlerin de bu güzel modellerin daha kolay çalışacağını düşünüyorum.

Ben her zaman bahsederim ki örgülerde Renkler çok önemlidir bazı modeller renklerden dolayı örgü,nüzü güzel göstermediğini düşünüyorum kendim de bir örgü sever olarak ve birçok çalışmalarda renklerin örneklerle uyumlu olması gösterişli olması ve daha da güzel gözükmesi demektir.

Arkadaşlar bu güzel modeli tarifini size yazarak anlatmaktansa gidiyor görseli ile izleyip daha kolay yapacağınızı düşünüyorum Her ne kadar yazıp size tarif versem de görsele bakarak çalışmak kadar kolay olmayacaktır.

Bu güzel modeli beğenip yapacak olursanız ve başka modellere bakmak isterseniz sayfamı ve kanalımı ziyaret ederek birçok örgü modellerini bulabilirsinİz.

Sayfama en güzel en yeni modelleri paylaştığımı düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı bekliyorum şimdi bu güzel örgü modelinin yapmak isteyen tüm örgü sevenleri şimdiden kolay gelsin

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.