LİF ÇALIŞMA TEKNİĞİ İLE HARİKA KOLAY BERE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler tarifini hazırlayıp Sizlere kolay olsun diye video anlatımını paylaştım.

Arkadaşlar her zaman bahsettiğim gibi Bu modelde de göreceğiniz model bir yerde kalmamalı lif çalışma tekniği ile yapılan bu Çok Kolay bere modelini Sizler de umarım beğeneceksiniz.

Örgü el işi olarak her zaman görmek istediğimiz her yerde çalışma tekniğini kullanabiliyoruz Bu modelde de gördüğünüz gibi birlikte çalışması olarak yapılan Suzan Hanım bizler için hazırlayıp sundu Kolay bere çalışmasını ben de sizlere paylaşıp Fikir olsun istedim.

Bu çalışmadan dolayı Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Evet arkadaşlar model bir yerde kalmasın diye her zaman bahsederim ya işte lif model çalışmasıyla kolay bir bere çalışması elde edebilirsiniz.

Sadece böyle olarak be Elif olarak da kalmamalı bebek battaniyesi bebek yeleği ve patik olarak da çalışabiliriz bu model Yıldız tekniği sadece lif olarak kullanılmamalı her yerde çalışabilir meliyiz.

Bere modeli nasıl yapılır sorusuna gelince video anlatımını sonuna kadar izlerseniz Sizlerde bu çalışma tekniğinin ne kadar kolay ve her yerde kullanılır olduğunu göreceksiniz izleyerek Sizler de böyle kolaylıkla yapacaksınız.

Yine Sayfamda değişik bere modellerini paylaştım Oradan da bakıp bere model çalışmalarına fikir edinebilirsiniz.

Sayfama en güzel en yeni en değişik çalışma teknikleri paylaşıyorum Umarım Sizler de sayfamı ziyaret ederek birçok modelleri bulabilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgili örgü sevenler bu Kolay bere çalışmasını beğenip yapmak isteyen sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.